0172 44 40 62 info@sundesign.nl

Buitenzonwering Gouda

U kunt buitenzonwering in de regio Gouda laten plaatsen door Sundesign. Bovendien kunt u onze producten snel en eenvoudig online bij ons bestellen via onze webshop. Profiteer van onze uitgebreide service en onze scherpe prijzen.

Kies voor buitenzonwering in de regio Gouda

Sundesign is gevestigd in Alphen aan den Rijn maar is werkzaam in omliggende regio’s. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn door buitenzonwering in de regio Gouda, Leiden of Zoetermeer te plaatsen. Wij beschikken over verschillende soorten zonwering die geschikt zijn voor buitenshuis.

  • Knikarmschermen. Deze zijn te gebruiken in uw eigen tuin of op een terras. Er kan gemakkelijk onderdoor gelopen worden, zodat niemand per ongeluk zijn of haar hoofd stoot; U creëert er schaduw mee en niemand kan stiekem naar binnen kijken in uw woning;
  • Markiezen. Deze traditionele toppers gaan al eeuwenlang mee. Ze zijn gesloten vanaf de zijkant, zodat er vanaf deze kant geen zonnestralen binnen kunnen vallen.

Meer weten: wij verwelkomen u graag in onze showroom

Wilt u graag een beroep doen op Sundesign en buitenzonwering in de regio Gouda door ons laten plaatsen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons via het telefoonnummer: 0172 44 40 62. Wij nodigen u ook graag uit in onze showroom.

N

Specialist op het gebied van alle zonwering

N

Uitgebreide service en snelle levering

N

Korte lijnen en zeer betrokken

Sundesign laat u in comfort genieten van de zon

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Bekijk hieronder wat wij te bieden hebben. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u contact opnemen of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Bedrijfsinformatie

Sundesign
Concertweg 11
2402 JG Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
KVK-nummer
28069014

}

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 13.00 – 18.00
Woensdag 13.00 – 18.00
Donderdag 13.00 – 18.00
Vrijdag 13.00 – 18.00
Zaterdag 13:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Over Sundesign

Sundesign is een bedrijf dat al 20 jaar gespecialiseerd is in zonweringen en raamdecoraties. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.