0172 44 40 62 info@sundesign.nl

Buitenzonwering Leiden

Als specialist op het gebied van zonwering kan Sundesign voor u buitenzonwering in de regio Leiden of Zoetermeer plaatsen. Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met de vraag hoe wij de zon het beste kunnen weren en hoe wij er tegelijkertijd nog wel van kunnen genieten. Comfortabel van de zon genieten, dat is ons doel.

Kies voor buitenzonwering in de regio Leiden

Sundesign is gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar wij werken ook in andere regio’s, zoals Leiden en Zoetermeer. Voor ons is het belangrijk dat consumenten weer met plezier en op een comfortabele manier van de zon kunnen genieten en er niet enkel ongemakken van ervaren. Dit doen wij onder andere door buitenzonwering in de regio Leiden te plaatsen. Als zonwering voor buiten kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uitvalschermen.

  • Deze zijn erg geschikt als u nog wel naar buiten wilt kunnen kijken, maar de zon tegelijkertijd buiten de deur wilt houden;
  • U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, zodat het past bij uw interieur.

Wilt u graag meer informatie?

U kunt buitenzonwering in de regio Leiden laten plaatsen door Sundesign. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0172 44 40 62. U kunt ook langskomen in onze showroom waar u al onze modellen kunt bekijken.

N

Specialist op het gebied van alle zonwering

N

Uitgebreide service en snelle levering

N

Korte lijnen en zeer betrokken

Sundesign laat u in comfort genieten van de zon

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Bekijk hieronder wat wij te bieden hebben. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u contact opnemen of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Bedrijfsinformatie

Sundesign
Concertweg 11
2402 JG Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
KVK-nummer
28069014

}

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 13.00 – 18.00
Woensdag 13.00 – 18.00
Donderdag 13.00 – 18.00
Vrijdag 13.00 – 18.00
Zaterdag 13:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Over Sundesign

Sundesign is een bedrijf dat al 20 jaar gespecialiseerd is in zonweringen en raamdecoraties. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.