0172 44 40 62 info@sundesign.nl

Buitenzonwering Zoetermeer

Als specialist in allerlei vormen van zonwering kan Sundesign u van dienst zijn bij het plaatsen van buitenzonwering in de regio Zoetermeer. Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met het weren van de zon zodat iedereen op een prettige en comfortabele manier van zonlicht kan genieten. Dit doen wij vanuit Alphen aan den Rijn, maar wij werken ook in omliggende regio’s. Wij heten u graag welkom in onze showroom voor een advies op maat. Bovendien kunt u bij ons snel en eenvoudig de door u gewenste producten online bestellen.

Maak gebruik van buitenzonwering in de regio Zoetermeer

Na de koude wintermaanden kunt u niet wachten tot de eerste zonnestralen weer naar binnen schijnen. Als het eenmaal zo ver is, herinnert u zich meteen weer, hoe warm het dan eigenlijk binnenshuis wordt. Daarom vindt u dat het tijd wordt voor zonwering. Sundesign is de specialist op het gebied van allerlei soorten wering van de zon en kan voor u buitenzonwering in de regio Zoetermeer plaatsen. U kunt bij ons kiezen uit de volgende weringen:

  • Uitvalschermen
  • Markiezen
  • Duo schermen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Sundesign en informeren naar de mogelijkheden als u buitenzonwering in de regio Zoetermeer wilt laten plaatsen. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0172 44 40 62.

N

Specialist op het gebied van alle zonwering

N

Uitgebreide service en snelle levering

N

Korte lijnen en zeer betrokken

Sundesign laat u in comfort genieten van de zon

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Bekijk hieronder wat wij te bieden hebben. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u contact opnemen of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Bedrijfsinformatie

Sundesign
Concertweg 11
2402 JG Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
KVK-nummer
28069014

}

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 13.00 – 18.00
Woensdag 13.00 – 18.00
Donderdag 13.00 – 18.00
Vrijdag 13.00 – 18.00
Zaterdag 13:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Over Sundesign

Sundesign is een bedrijf dat al 20 jaar gespecialiseerd is in zonweringen en raamdecoraties. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.