0172 44 40 62 info@sundesign.nl

Knikarmscherm Zoetermeer

Sundesign is gespecialiseerd in zonwering en kan voor u een knikarmscherm in Zoetermeer plaatsen. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en zijn actief in omliggende regio’s. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, een ruim aanbod hoogwaardige producten en scherpe prijzen zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst.

Kies voor een knikarmscherm in de regio Zoetermeer

Hoe lekker warm de zon ook is, het geeft ook veel last in het dagelijks leven. Uw boek is minder goed leesbaar omdat de zon in uw ogen schijnt, en ook uw beeldscherm wordt om dezelfde reden slechter zichtbaar. Sundesign wil graag dat de consument weer op een onbezorgde manier kan genieten van de zon en plaatst daarom graag een knikarmscherm, een flexibele vorm van zonwering, voor u in de regio Zoetermeer. Deze oplossing is vooral geschikt voor plaatsing in de buitenlucht.

  • U gebruikt hem in uw eigen tuin maar hij is ook geschikt voor een terras;
  • U kunt er gemakkelijk onderdoor lopen.

Meer weten over onze producten en diensten

Wilt u graag een knikarmscherm in de regio Zoetermeer laten plaatsen door Sundesign? Bel ons dan snel en informeer de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons telefoonnummer is: 0172 44 40 62. Ook bent u natuurlijk welkom in onze showroom. Raadpleeg voordat u langskomt onze openingstijden zodat u nooit voor een dichte deur komt te staan.

N

Specialist op het gebied van alle zonwering

N

Uitgebreide service en snelle levering

N

Korte lijnen en zeer betrokken

Sundesign laat u in comfort genieten van de zon

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Bekijk hieronder wat wij te bieden hebben. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u contact opnemen of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Bedrijfsinformatie

Sundesign
Concertweg 11
2402 JG Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
KVK-nummer
28069014

}

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 13.00 – 18.00
Woensdag 13.00 – 18.00
Donderdag 13.00 – 18.00
Vrijdag 13.00 – 18.00
Zaterdag 13:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Over Sundesign

Sundesign is een bedrijf dat al 20 jaar gespecialiseerd is in zonweringen en raamdecoraties. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.