0172 44 40 62 info@sundesign.nl

Onderhoud zonnescherm Zoetermeer

Voor onderhoud aan uw zonnescherm in de regio’s Zoetermeer, Gouda en Leiden, kunt u terecht bij Sundesign. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring en zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn. Wij houden net als u van zonnig weer, alleen helpen u wel bij het weren van zonnestralen zodat u gewoon uw beeldscherm kunt blijven zien.

Professioneel onderhoud van een zonnescherm in de regio Zoetermeer

Vanuit Alphen aan den Rijn is Sundesign werkzaam in verschillende steden, waaronder Zoetermeer, Gouda en Leiden. Daarom kunt u ook voor het onderhoud van een zonnescherm in de regio Zoetermeer, gerust bij ons aankloppen. Wij geven u graag wat tips als het op onderhoud aankomt.

  • Bij een zonwering die gepoedercoat is, hebt u er baat bij als u dit materiaal jaarlijks wast en het met autowas behandelt;
  • Dan hebben we ook nog het materiaal blank aluminium. Dit blijft mooi als u dit regelmatig afneemt met water en een spons. Eventueel kunt u er wat zachte zeep aan toevoegen. Tot slot wrijft u alles in met paraffineolie.

Meer weten over onze mogelijkheden

Wilt u graag dat Sundesign u helpt bij het onderhoud aan uw zonnescherm in de regio’s Zoetermeer, Gouda en Leiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden: 0172 44 40 62. U kunt ons assortiment ook in de showroom komen bekijken.

N

Specialist op het gebied van alle zonwering

N

Uitgebreide service en snelle levering

N

Korte lijnen en zeer betrokken

Sundesign laat u in comfort genieten van de zon

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Bekijk hieronder wat wij te bieden hebben. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u contact opnemen of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Bedrijfsinformatie

Sundesign
Concertweg 11
2402 JG Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
KVK-nummer
28069014

}

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 13.00 – 18.00
Woensdag 13.00 – 18.00
Donderdag 13.00 – 18.00
Vrijdag 13.00 – 18.00
Zaterdag 13:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Over Sundesign

Sundesign is een bedrijf dat al 20 jaar gespecialiseerd is in zonweringen en raamdecoraties. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.