0172 44 40 62 info@sundesign.nl

Rolluiken Zoetermeer

Het plaatsen van Rolluiken in de regio Zoetermeer of Leiden laat u met een gerust hart over aan Sundesign. Wij zitten al meer dan 20 jaar in het zonwering vak en zijn gespecialiseerd in wering voor zowel binnen als buiten. Ons kantoor huist in Alphen aan den Rijn maar wij werken in omliggende regio’s.

Het plaatsen van rolluiken in de regio Zoetermeer

U houdt van de zon, maar dan vooral als u op een terras zit. Niet als de zonnestralen genadeloos naar binnen schijnen en uw woonkamer in een sauna veranderen. Sundesign is bekend met soort problemen en lost ze graag voor u op, door het plaatsen van zonwering of raamdecoraties. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weer op een comfortabele manier van de zon kunt genieten. Een van onze oplossingen is het plaatsen van rolluiken in de regio Zoetermeer.

  • Ze houden de zon tegen;
  • Ze houden inbrekers buiten de deur;
  • De warmte blijft lekker binnen.

Meer weten: neem contact op

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Sundesign bied bij het plaatsen van rolluiken of een andere vorm van buitenzonwering in de regio Zoetermeer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door even te bellen met het telefoonnummer: 0172 44 40 62. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom om ons assortiment te bekijken.

N

Specialist op het gebied van alle zonwering

N

Uitgebreide service en snelle levering

N

Korte lijnen en zeer betrokken

Sundesign laat u in comfort genieten van de zon

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Bekijk hieronder wat wij te bieden hebben. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u contact opnemen of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Bedrijfsinformatie

Sundesign
Concertweg 11
2402 JG Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
KVK-nummer
28069014

}

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 13.00 – 18.00
Woensdag 13.00 – 18.00
Donderdag 13.00 – 18.00
Vrijdag 13.00 – 18.00
Zaterdag 13:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Over Sundesign

Sundesign is een bedrijf dat al 20 jaar gespecialiseerd is in zonweringen en raamdecoraties. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.