0172 44 40 62 info@sundesign.nl

Veranda zonwering Leiden

U kunt bij Sundesign terecht als u op uw veranda zonwering in de regio Leiden wilt plaatsen. Al meer dan 20 jaar zetten wij ons in voor het doel dat consumenten op een prettige manier van de zon kunnen genieten. Dit betekent dat zij in alle rust een boek moeten kunnen lezen, of moeten kunnen werken achter een beeldscherm, zonder dat zij hierbij gestoord worden door hinderlijke zonnestralen.

Op uw veranda zonwering plaatsen in de regio Leiden

Zodra het zonnetje zich laat zien, vindt u het heerlijk buiten wat te lezen. Alleen hebt u wel vaak last van de zon die in uw ogen schijnt. Voor dit probleem heeft Sundesign een oplossing. Wij kunnen op uw veranda zonwering in de regio Leiden plaatsen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze pergola schermen, die u buiten laten genieten van het heerlijke weer, maar wel bescherming bieden tegen de zon.

  • De schermen hebben schaduwdoeken;
  • U schuift ze gemakkelijk open en dicht.

Meer informatie en contact

Indien u wenst dat Sundesign voor u op uw veranda zonwering in de regio Leiden plaatst, kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 0172 44 40 62. Wij nodigen u ook graag uit in onze showroom waar u ons assortiment kunt bekijken.

N

Specialist op het gebied van alle zonwering

N

Uitgebreide service en snelle levering

N

Korte lijnen en zeer betrokken

Sundesign laat u in comfort genieten van de zon

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Bekijk hieronder wat wij te bieden hebben. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u contact opnemen of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Bedrijfsinformatie

Sundesign
Concertweg 11
2402 JG Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
KVK-nummer
28069014

}

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 13.00 – 18.00
Woensdag 13.00 – 18.00
Donderdag 13.00 – 18.00
Vrijdag 13.00 – 18.00
Zaterdag 13:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Over Sundesign

Sundesign is een bedrijf dat al 20 jaar gespecialiseerd is in zonweringen en raamdecoraties. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.