0172 44 40 62 info@sundesign.nl

Zonneschermen Gouda

Sundesign kan u helpen bij het plaatsen van zonneschermen in de regio Gouda. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn maar wij zijn werkzaam in omliggende regio’s. Al meer dan 20 jaar zitten wij in het zonwering vak en wij doen er alles aan zodat u weer kunt genieten van de zon, op een manier die voor u comfortabel is.

Het plaatsen van zonneschermen in de regio Gouda

U hebt niets te klagen over uw woning, behalve tijdens de zomer. In dat jaargetijde laten de raampartijen namelijk enorm veel warmte van de zon door, waardoor het in uw woonkamer erg warm wordt. Sundesign weet hier alles van en helpt u graag bij het oplossen van dit probleem. Wij kunnen bijvoorbeeld zonneschermen, een populaire vorm van buitenzonwering in de regio Gouda voor u plaatsen. Hiermee houdt u de zon buiten, maar kunt u nog wel rustig naar buiten kijken. Ook kiest u een uitvoering die bij de rest van uw interieur past.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wenst u dat Sundesign voor u zonneschermen in de regio Gouda plaatst? Kom dan gerust langs in onze showroom en bekijk al onze modellen. Hebt u vragen? Bel ons dan gerust op het telefoonnummer: 0172 44 40 62.

N

Specialist op het gebied van alle zonwering

N

Uitgebreide service en snelle levering

N

Korte lijnen en zeer betrokken

Sundesign laat u in comfort genieten van de zon

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Bekijk hieronder wat wij te bieden hebben. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u contact opnemen of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Bedrijfsinformatie

Sundesign
Concertweg 11
2402 JG Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
KVK-nummer
28069014

}

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 13.00 – 18.00
Woensdag 13.00 – 18.00
Donderdag 13.00 – 18.00
Vrijdag 13.00 – 18.00
Zaterdag 13:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Over Sundesign

Sundesign is een bedrijf dat al 20 jaar gespecialiseerd is in zonweringen en raamdecoraties. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wilt u meteen bestellen?