Lamellen overkapping op maat

af-fotografie_-_af_c7839_-_005m_izegem

De perfecte terrasoverkapping voor jouw tuin

Een lamellen overkapping is de perfecte manier om het hele jaar door te genieten van jouw terras. Of je nu beschutting zoekt tegen de zon, wind of regen, een lamellen overkapping biedt altijd de gewenste bescherming. Bovendien draagt het aluminium design van de overkapping bij aan een moderne uitstraling van jouw tuin en terras.

Waarom kiezen voor een lamellen overkapping?

Een lamellen overkapping biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele zonweringen. Zo kun je  de lamellen naar wens openen en sluiten, waardoor je de mate van lichtinval en ventilatie zelf kunt regelen. Hierdoor kun je op warme dagen heerlijk genieten van schaduw en op koude dagen van een beschutte plek.

Een lamellen overkapping is bovendien altijd perfect afgestemd op jouw terras. Of je nu een groot of klein terras hebt, een lamellen overkapping kan altijd op maat gemaakt worden. Hierdoor heb je dus altijd de perfecte overkapping die past bij jouw wensen en het formaat van je tuin

Waterdicht en bestand tegen alle weersomstandigheden

Je kent het vast wel: je zit lekker buiten in de tuin en ineens begint het te regenen. Met een lamellen overkapping kun je dan gewoon lekker blijven zitten. Met een druk op de afstandsbediening kun je het lamellendak sluiten.

In gesloten toestand is de lamellen overkapping waterdicht en via een geïntegreerde regengoot wordt het regenwater afgevoerd. Zo kun jij onafhankelijk van het weer van je tuin genieten.

De overkapping is van aluminium gemaakt en dus bestand tegen ieder weertype. Dus ook als het wat minder mooi weer is kun je op een comfortabele manier van het buitenleven genieten.

OVERKAPPINGEN-right-img
pergola-so-terrasoverkapping-mol-23

Een lamellen overkapping laten plaatsen

Als je kiest voor een lamellen overkapping, is het belangrijk dat deze op de juiste manier geplaatst wordt. Voor de plaatsing van deze zonwering kun je kiezen uit twee opties: gevelconstructie of vrijstaand. Je kunt de overkapping dus zowel tegen de gevel plaatsen als vrijstaand.

Extra opties voor jouw luxe lamellen terrasoverkapping

Met behulp van diverse extra opties, zoals glazen schuifwanden, ledverlichting en screens, maak je van je overkapping een luxe tuinkamer. Het is zelfs mogelijk om een projectiescherm in het frame van de overkapping te verwerken, zodat je jouw eigen buitenbioscoop creëert!

Kom naar onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en jouw lamellen overkapping op maat samen te stellen.

Wat kost een lamellen overkapping?

Doordat al onze lamellen overkappingen op maat worden gemaakt, lopen de prijzen voor de overkappingen flink uiteen. De prijs is afhankelijk van:

  • De afmetingen
  • De constructie: gevelconstructie of vrijstaand
  • De accessoires

Kom naar onze showroom in Alphen aan den Rijn voor advies en om je overkapping samen te stellen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

pergola-so-terrasoverkapping-realisatie-assebroek-houtlook-lamellen_74

Dit kun je van ons verwachten

Lamellen op maat

Gratis inmeten

Montageservice

2 jaar garantie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij zijn dealer van

winsol