LAMELLEN OVERKAPPINGEN

af-fotografie_-_af_c7839_-_005m_izegem

Optimale controle over het zonlicht op je terras

Met een lamellen overkapping creëer je een terras waar je optimale controle over het zonlicht hebt. De lamellen in het dak zijn namelijk elektrisch bedienbaar. Met behulp van een afstandsbediening stel je ze naar wens af.

De overkapping is van aluminium gemaakt en bestand tegen ieder weertype. Dus ook als het wat minder mooi weer is kun je op een comfortabele manier van het buitenleven genieten. Je kunt de overkapping tegen de gevel plaatsen of voor een vrijstaande constructie kiezen.

Maak van je overkapping een luxe tuinkamer

Met behulp van diverse accessoires, zoals glazen schuifwanden, ledverlichting en screens, maak je van je overkapping een luxe tuinkamer. Het is zelfs mogelijk om een projectiescherm in het frame van de overkapping te verwerken, zodat je jouw eigen buitenbioscoop creëert!

Kom naar onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en jouw lamellen overkapping op maat samen te stellen.

OVERKAPPINGEN-right-img
pergola-so-terrasoverkapping-mol-23

Waterdicht lamellendak

Je kent het vast wel: je zit lekker buiten in de tuin en ineens begint het te regenen. Met een lamellen overkapping kun je dan gewoon lekker blijven zitten. Met een druk op de afstandsbediening kun je het lamellendak sluiten.

In gesloten toestand is de lamellen overkapping waterdicht en via een geïntegreerde regengoot wordt het regenwater afgevoerd. Zo kun jij onafhankelijk van het weer van je tuin genieten.

Wat kost een lamellen overkapping?

Doordat al onze lamellen overkappingen op maat worden gemaakt, lopen de prijzen voor de overkappingen flink uiteen. De prijs is afhankelijk van:

  • De afmetingen
  • De constructie: gevelconstructie of vrijstaand
  • De accessoires

Kom naar onze showroom in Alphen aan den Rijn voor advies en om je overkapping samen te stellen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

pergola-so-terrasoverkapping-realisatie-assebroek-houtlook-lamellen_74

Dit kun je van ons verwachten

Lamellen op maat

Gratis inmeten

Montageservice

2 jaar garantie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij zijn dealer van

winsol