Rolluiken laten plaatsen

Zonwerend, isolerend en inbraakpreventief

Rolluiken zijn multifunctioneel. In de zomer houden ze de warmte buiten, zodat het binnen lekker koel blijft. In de winter werkt het andersom. Dan houden rolluiken de warmte binnen en de kou buiten. Door rolluiken te laten plaatsen weer je dus niet alleen de zon, maar bespaar je ook op je energierekening.

Doordat de lamellen van rolluiken geïsoleerd zijn hebben ze een geluiddempende werking. Bovendien zijn al onze rolluiken van optilbeveiliging voorzien, waardoor inbreken lastiger wordt.

We leveren standaard een handzender bij onze rolluiken. Daarnaast is het via de io-homecontrol technologie (optioneel) mogelijk om de rolluiken ook met je smartphone te bedienen. Zelfs als je niet thuis bent.

Voordelen van rolluiken

Z
Isolerende werking, in de zomer én in de winter
Z
Geluiddempend
Z
Inbraakpreventief
Z
Privacy (geen inkijk)
Z
Windvast

Soorten rolluiken

Rolluiken zijn in twee soorten verkrijgbaar: opbouwrolluiken en inbouwrolluiken. Een opbouwrolluik wordt op de gevel gemonteerd, waardoor de kast zichtbaar is. Een inbouwrolluik wordt in de gevel gemonteerd, zodat de kast niet meer zichtbaar is.

Een inbouwrolluik is met name geschikt als je een nieuw huis gaat bouwen of de gevel gaat renoveren. Bij bestaande woningen moet er namelijk veel hak- en breekwerk worden uitgevoerd om een inbouwrolluik te kunnen plaatsen. Met een hoge prijs als gevolg.

Solar rolluik

Voorheen werden alle rolluiken op het stopcontact aangesloten. Maar met solar rolluiken is dat niet meer nodig. Bij het plaatsen van dit type rolluik wordt er een draadloze solarmotor in de kast gemonteerd. Met behulp van een klein zonnepaneel wordt de accu opgeladen die de motor van stroom voorziet. Het zonnepaneel wordt ook in de kast gemonteerd, zodat de strakke afwerking behouden blijft.

Het voordeel van solar rolluiken ten opzichte van traditionele elektrische rolluiken, is dat het niet meer nodig is om voor de stroomkabels gaten in de gevel te boren. En door het gebruik van zonne-energie bespaar je op je energierekening.

g90_render_prijzenboekje_02_donkere_ondergrond
solar_screen_enkel

Wat kost een rolluik?

Al onze rolluiken worden op maat gemaakt, waardoor de prijs per rolluik verschilt. De prijs voor een rolluik is afhankelijk van:

  • De grootte van het rolluik
  • De dikte van de lamellen
  • Het type motor (elektrisch of solar)

Vraag een offerte aan om een voorstel op maat te ontvangen

Dit kun je van ons verwachten

Rolluiken op maat

Gratis inmeten

Montageservice

Tot 7 jaar garantie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij zijn dealer van

winsol