Pergola zonwering

Voor een groot schaduwrijk terras

Pergola zonwering, ook wel verandazonwering genoemd, is dé oplossing als je een groot schaduwrijk terras wilt. Door de staanders aan de uiteinden kun je namelijk een groter doek toepassen dan met een knikarmscherm mogelijk is.

Bovendien zorgen de stevige aluminium staanders ervoor dat het doek windvaster is dan een normaal zonnescherm. Je kunt de pergola zonwering tegen de gevel monteren of voor een vrijstaande constructie kiezen.

Voordelen pergola zonwering

  • Door de staanders zijn grote zonweringdoeken mogelijk
  • Windvaster dan een knikarmscherm
  • Vele accessoires voor optimaal comfort (optioneel)
  • Minder zware belasting van de gevel

Maak je pergola zonwering compleet met accessoires

Om het comfort van pergola zonwering te vergroten kun je tal van accessoires toevoegen. Voorbeelden hiervan zijn een heater en glazen schuifwanden, zodat je bij minder goed weer ook van je tuin kunt genieten.

Een andere populaire accessoire is de io-homecontrol, waarmee je via je smartphone de zonwering kunt bedienen. Zelfs als je niet thuis bent. Kom naar onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en jouw pergola zonwering op maat samen te stellen.

Sfeervolle en aangename avonden

Pergola zonwering zorgt niet alleen overdag voor een aangenaam terras. Het doek houdt de warmte namelijk vast, waardoor het ’s avonds langer warm blijft. Je kunt dus lekker lang van je terras genieten zonder dat je het koud krijgt.

Bovendien is het mogelijk om een verlichtingsbalk in het frame te monteren, waarmee je jouw eigen sterrenhemel creëert. Pergola zonwering zorgt dus niet alleen voor verkoeling, maar ook voor sfeervolle en aangename avonden!

Wat kost pergola zonwering?

De zonwering wordt op maat gemaakt, daardoor kunnen de prijzen flink uiteen lopen. De prijs is afhankelijk van:

  • De afmetingen
  • De accessoires
  • De constructie: gevelmontage of vrijstaand

Kom naar onze showroom in Alphen aan den Rijn voor advies en om je pergola zonwering samen te stellen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dit kun je van ons verwachten

Pergola zonwering op maat

Gratis inmeten

Montageservice

tot 7 jaar garantie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij zijn dealer van

winsol
suncircle